Maislippet – en liten forsmak.

Fredag 3.mai er det tid for nytt nyhetsslipp på polet. Medium stort denne gang. Det vil bli lagt ut artikler her på Matogvinogmer tirsdag og onsdag med en større omtale av slippet. 

Her slippes imidlertid en liten forsmak på 3 snasne viner som har til felles at de først om fremst er meget bra. De er også pent priset, perfekte for å ha tilgjengelig for sommerens sene kvelder og vil definitivt havne i min egen elektroniske handlekurv på fredag morgen når vinene slippes. Her er en leken og frisk Cabernet fra Hobo Wine Company, en kompleks, syrefrisk og meget pen Chenin Blanc og en ueiket, saftig og flott Pinot Noir fra Sylvain Loichet. Alle kommer på slippet neste fredag.

108902 Camp Cabernet Sauvignon 2017, Hobo Wine Company kr 229

Personlig en stor tilhenger av hva de får til hos Hobo Wine Company i California. Her er som regel viner til pene priser, lav alkohol, bra frukt. Rett og slett bra saker. Denne vinen er inget unntak. Flott vin, klassiske cabernet aroma av solbær, samt en miks av lysere bær i bakkant. Lett trevirke, noe urter. Saftig, leskende og flott fruktig vin, frisk, med en kledelig stramhet. Tørr avslutning. Prisgunstig amerikaner på knappe 13 %. 86% cab, resten Merlot og Carignan. 89 poeng. 

 

 

109583 Loichet Bourgogne Rouge Le Président 2018 kr 236

Ueiket og fersk frukt basert pinot noir, myk duft med en bærmiks av lyse bær som rips og jordbær, blandet med syrlige kirsebær. Lett parfymert sødmefull på duft, med noe krydder helt bakerst. Frisk, saftig vin som gir stor drikkeglede. 88 poeng.

 

109554 Domaine du Closel Belle-Dame Chenin Blanc 2017 kr 249

Pen elegant duft av sitrus, noe honning, hvit pepper og florale toner. Pen fedme i inngangen, med god fylde. Smaker av søte syltede sitroner. Strålende leken syre. Flott Chenin og et definitivt kjøpt for meg. 90 poeng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s